Slutkörd

Idag har jag ägnat hela min dag åt kartläggningen. Jag har hittills fått ihop nio sidor och då återstår ungefär en. Det kan väl inte vara så svårt kan man tycka, men ack... Jag har fullständig idétorka och vet inte vad jag ska fylla ut det sista tomrummet med. Det behöver nödvändigtvis inte vara exakt 10 sidor, men mitt arbete känns ofullständigt. Det känns som om jag inte har fått med allting som krävs. Usch vad frustrerande! Jag får ge det ett nytt försök imorgon och se om det hjälper. Dessvärre brukar det ju bli så att man fortsätter i samma svacka som man avslutade dagen innan. Aja, den som lever får se.

Jag skulle egentligen åkt till Norrköping på föreläsning idag, men jag skippade det. Den skulle ha börjat 13.15 och det enda tåget som passar innan dess går 11.00. Samma långa väntetid skulle det ha varit för att komma hem igen. Det känns så jobbigt att behöva åka iväg fem timmar för att delta på enbart 1,5 h föreläsning. Tänk så mycket skrivande man hann under den tiden. Jag kände inte att jag hade råd att ödsla de timmarna. Det känns inte bra att skippa viktiga föreläsningar, men ibland får man prioritera. Jag hittade föreläsningens power point på portalen, så jag får försöka ta igen det på egen hand.

För övrigt har jag inte gjort någonting speciellt idag. Vi skulle ha hunnit med en gemensam storstädning, men det blev aldrig av eftersom jag var tvungen att plugga. För att inte störa mig i mitt skrivande åkte Emil iväg och tränade istället. Jag skulle också ha tränat, men det blev inte heller av... Ingen ordning alls idag. Får ta nya tag imorgon och slipa på min effektivitet.

Just nu sitter jag och dricker en kopp grönt mangoté. Jag funderar på ett varmt bad också, men det känns lite för sent. Dock vore det ju väldigt avkopplande. Man blir ju rätt stel och spänd i axlar och rygg efter en heldag framför datorn.

Bye


Kommentarer
Postat av: Emma

Du missade inget viktigt^^ Föreläsaren var av det yngre slaget och läste ganska mycket innantill :)

2009-10-05 @ 21:29:15
URL: http://emmchen.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

hoppas att dagen varit bra trots all kartläggning..

2009-10-05 @ 22:00:45
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0