Dagens middag

Just nu håller jag på och lagar en smarrig ugnspannkaka till middag. Av någon konstig anledning blev jag så himla sugen på det och slängde snabbt ihop en fluffig smet som nu står i ugnen och sprider en härlig doft i lägenheten. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i pannkaka, men ibland kan det vara gott. Idag är det ju dessutom torsdag och det är ju en typiskt soppa och pannkaka-dag.

Nu är det dags att kolla till min gyllenbruna och fina kaka i ugnen. Denna skönhet ska sedan serveras med vispad grädde och hallonsylt. Syndigt gott!

Recept på ugnspannkaka hittar du här.



Kommentarer
Postat av: Sofia

Det var en annan variant det.. Själv älskar jag när det är bacon/fläks i ugnspannkaka (fläskpannkaka ;D) med rårörda lingon till.. MUMS! :)

2010-02-18 @ 17:44:05
URL: http://stumpah.rocas.net/
Postat av: Frida

SV: Gick ju i samma klass som storebror till L***s så jag visste ju vilka de var med. De var även hemma under visningen för att själva kunna svara på frågor och så. De har tydligen hittat ett annat hus (större säkert) och det kan väl mycket väl ha med hans jobb och göra. De har bott där i 2 ½ år enligt honom. Trivts jättebra!

2010-02-18 @ 22:21:27
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: Pusslaren

FFFFFFLÄSKPANNKAKA SKARE VA!!! ^^

2010-02-25 @ 21:35:34
URL: http://pusslaren.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0