Effektiv söndag i vanlig ordning

Den här dagen började lugnt och stillsamt med en stadig frukost bestående av äggröra, ett finn crisp med keso och en kaffelatte. Detta avnjöts framför tv:n tillsammans med sambon för att ladda batterierna inför vad som komma skulle. En joggingrunda för min del och fotbollsmatch i Nyköping för karln.

Klockan 12 möttes jag och Pauliina upp för att löpträna tillsammans och det gick över all förväntan, trots gårdagens 30-årsfest. 4,2 kilometer fick vi ihop och det är jag nöjd med! Fortsätter jag i den här stilen är inte Vårruset ett allt för avlägset mål ändå. 800 meter till så är jag i mål och då är det "bara" att upprätthålla formen och slipa på hastigheten. Min målsättning är att jogga 1 mil i veckan fram till loppet, oavsett om det blir två långa eller fyra korta rundor. Huvudsaken är att konditionen underhålls och är i hyfsad form till starten!

Efter träningen tog jag tag i alla sysslor som hör söndagen till, såsom dammsugning, tvätt och storhandling. Nu är det rent och snyggt och jag/vi kan välkomna en ny vecka med ro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0