Gamla Linköping

Idag har vi spenderat större delen av dagen i Gamla Linköping. I morse när klockan ringde var jag skeptisk till om jag egentligen ville åka, men nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det. Vädret var strålande och vi strosade runt bland kullerstensgator, hemslöjdsbodar och mysiga butiker i gammelsags anda, fikade och diskuterade dagens tema, dvs rim och ramsor.

Innan det bar av hemåt mot Katrineholm hann vi med en skenande snabb runda på Ikea. Köpte lite småprylar och bra-att-ha saker som jag sedan pysslade med när jag kom hem. Eftersom jag ska jobba hela helgen så kände jag för att göra i ordning ordentligt i lägenheten, så det blev dammsugning, en maskin tvätt och lite småplock, innan jag tog helg på riktigt... Helgen firades in med att jag lagade middag åt darling och mig. På menyn stod marinerad kycklingfilé med klyftpotatis (inte köpta, frysta *blää*. Måste va hemmagjort) och bearnaisseås. Till det drack vi mjöd som jag hade köpt i en rar liten bod på torget i Gamla Linköping. Blev riktigt uppskattat!

Efter maten fick jag fullkomligt paltkoma och orkade knappt röra mig. Blev liggandes som en padda i sängen och beklagade mig över värken i fötter, knän och fotleder... måste blivit av allt kullerstenspromenerande...

Usch nu börjar klockan närma mig 00.00 och jag ska infinna mig på jobbet om ungefär 6,5 h. Kanske dags att knyta sig... Katten ligger fullständigt utslagen på sängen, så man kanske ska göra honom sällskap. Ser väldigt behagligt ut.

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0