Äntligen!

Nu har jag äntligen nått halva delmålet! Har ju som mål att gå ner 10 kg till jul och nu har jag betat av de första 5. Kände enorm glädje när jag i morse klev upp på vågen och såg att jag äntligen nått delmålet. Det har gått lite trögt de senaste två veckorna och det har varit frustrerande, men nu verkar kroppen vara på gång igen. Den svarar bra på både kosten och träningen. Häftigt att man nu både börjar känna och se att kroppen ändrar form och känns mer tränad. Underbar känsla! Trodde förut att mitt mål var lite väl högt att gå ner 10 kg till jul, men nu känns det ganska rimligt om jag fortsätter som jag gjort hittills. De första 5 kg har tagit ungefär 6-7 veckor och det återstår nu lite drygt 9 veckor till jul, så det borde gå. Ska bli spännande... men inte lägger jag mig ner och gråter om jag inte når målet. Har jag "bara" lyckats gå ner 8 kg eller så tills dess så är jag ändå supernöjd. Inte siffrorna som betyder mest, utan att jag mår bra. - Och det gör jag (redan nu)!

Ikväll ska jag träna KiBox. Ser verkligen fram emot det eftersom jag missade det passet förra veckan pga kvällsjobb. Får ta ut mig för båda veckorna den här gången helt enkelt. Så grym känsla när man sätter på sig handskarna och den peppande musiken ljuder genom högtalarna och man bara ger allt vad man har! Asbra träning för hela kroppen och så får man utlopp för en massa aggression. Toppenbra!



Nu är det dags att fixa i ordning lite här hemma och sen ta en runda på stan. Måste ner till Naturapoteket och se om de har linfröolja. Det ger alltid Anna Skipper sina deltagare på "Du är vad du äter" och det sägs vara bra för mycket.

Ciao,
Mia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0