Trista söndag

När jag vaknade idag hörde jag hur regnet smattrade mot fönstrena. Blev väldigt omotiverad att kliva upp då... Jag som ville ut i friska luften och ta en promenad idag eftersom jag satt inne framför datorn och pluggade hela dagen igår. Men i och för sig så är det ju bara att klä sig efter väder och ge sig ut och traska i regnet... inte mer med det liksom. Får se hur det blir. Måste oavsett ner till biblioteket och lämna tillbaka böcker om ska vara inne i morgon.

Tror inte att det kommer hända så mycket roligt idag. Ska nog bara plocka lite här hemma och senare framåt eftermiddagen ska jag ner till Friskis och träna. Det ser jag fram emot. Så himla skön känsla när man går därifrån och har tagit ut dig ordentligt...

Usch vilken miss igår... vi gick ner till bowlinghallen för att spela, men alla banorna var upptagna och de var fullbokade enda tills stängning. Det var synd, för jag var verkligen laddad för att spela. Det måste ha varit någon form av kupp i hallen, för det kryllade av barn överallt. Jag som hade tänkt att man skulle ringt ner och kolla om de hade banor lediga, men glömde bort det.

Nu ska jag ta och slänga i en maskin tvätt och pyssla lite här hemma. Finns en del att göra... Har gjort en hel lista med saker som måste göras de närmaste tiden och jag har bara hunnit pricka av några enstaka.

Ha en skön avslutning på helgen folket!
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0