Måndag

Då var ytterligare en helg borta med vinden. Tiden bara rusar förbi. Sitter just nu och försöker ringa till specialisttandvården. Råkade bita loss tråden som ska hålla mina tänder på plats efter tandställningen igår. En bit ståltråd sticker ut och gör att jag fastnar med tungan i den, så jag skulle behöva lite hjälp att fixa det. Självklart så vägrar de svara. Har hört den där envisa telefonsvararen 4 gånger nu. Den uppmanade mig att ringa växeln för att få mer information, men där verkade de inte veta någonting. De kanske redan har tagit mentalt sommarledigt. ”Öööhm, nä jaa veeet inte. Prova ring igen så kanske de svarar…” Det tror de inte att jag hade kunnat räkna ut själv kanske? Suck.


 

 För övrigt händer det nog inte så mycket idag. Ska skriva på B-uppsatsen och förbereda mig inför morgondagens seminarium. Är fortfarande förkyld och lite hängig så joggingen ikväll får jag nog stå över. Det är nog bäst så att inte förkylningen bryter ut i någonting värre. Det har jag inte tid med just nu.

Ciao


Nu har de äntligen svarat på specialisttandvården. Eftersom det har gått så många år sedan jag tog bort tandställningen (oktober 2004) så är jag avskriven som patient. Ett besök hos de kostar då 270 kronor. Fy bubblan... Precis vad man behöver såhär några dagar innan CSN och pengarna har börjar sina rejält. Men men, jag måste ju fixa det eftersom jag inte kan tugga normalt. Fick en tid 13.00.


 

Ännu ett bevis på att rökning och hälsa inte går ihop

OKQ8, Stockholm

En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja… Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart

 

Haha, vilken tabbe. Finns mycket skojigt på Tjuvlyssnat.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Attans att det ska kosta pengar för att få det fixat! Det borde ju ingå i "tandställningspaketet" ;) Vi har Janicke Andersson som handledare.

2009-04-20 @ 15:51:42
Postat av: Sofia

haha tjuvlyssnat is the shit! :D



Skönt att du fick en tid iaf, fast att dom rånar en. Usch.

2009-04-20 @ 22:59:19
URL: http://www.stumpah.rocas.net
Postat av: Carro

Hahah vad jag skrattade åt den där grejen med glen!!! =)

Hoppas allt är bra, kram carro

2009-04-21 @ 09:26:34
URL: http://snuttungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0