Onsdag

Idag har jag varit i skolan och haft KU-seminarium. Det gick bra och efter fyra timmars stillasittande kändes det underbart att få gå ut i det soliga vackra vädret. Nu måste det ju vara vår på riktigt, eller hur? Kommer det mer snö nu då skriker jag. Igår kväll skurade jag mina balkongmöbler, så jag ska ta och bära ut de nu, plocka fram dynorna och sätta mig och njuta av solen. Det är man väl värd efter en så seg start på dagen. En kopp kanelkaffe med mjölk i mitt latteglas får bli kronan på verket. Lovely!

Någon som blivit lurad idag, dagen till ära? Det är ju 1:a april så man får se till att passa sig så att man inte åker på en blåsning. Jag har än så länge klarat mig från det. Jag hade nog till och med glömt bort vilken dag det var och hade inte en tanke på att lura/bli lurad. Blev påmind imorse när darling messade och varnade mig… Läste precis Katrineholms Kuriren och tror mig ha hittat deras årliga aprilskämt:

Nasa förlägger astronautträning till Åsa folkhögskola
Åsa folkhögskola får i höst elever av det ovanliga slaget. Den amerikanska rymdfartstyrelsen, Nasa, kommer att förlägga delar av sin utbildning för blivande astronauter till Sverige och Sköldinge.


Låter ju högst otroligt att det skulle ske, haha. Better try next year.

På tal om ingenting. Måste bara få visa min för evigt trogne blogg support Felix. The one and only. Alltid när man sitter och skriver ska han vara med och ligga bakom datorn. Det är antagligen varmt och skönt från fläkten och så måste man ju vara med överallt – så är det ju bara. Annars kan man ju missa någonting. 

 


Kommentarer
Postat av: sofie

hihi det där med kaninerna var ett 1 aprilskämt :)hehe fast säg inget! :D Pappa kommer att freaka, han kommer garanterat gå på det ;)

2009-04-01 @ 20:20:34
URL: http://dillensdagar.blogg.se/
Postat av: Linda

Ska göra tatueringarna den 23 april. Så det närmar sig....

2009-04-02 @ 11:22:54
URL: http://linda-tunstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0