Fredag, sista arbetsdagen och löning.

Kan det bli så mycket bättre? För mig så kan det nog inte det faktiskt. Jag har längtat sååå mycket efter löningsdagen och nu är den äntligen här. Äntligen slipper jag leva som en fattiglapp och surt snåla av sparkontot. Äntligen kan jag få åka och storhandla och fylla min kyl och frys med en massa godsaker och slippa äta samma mat flera dagar i rad. Äntligen slipper jag gå upp klockan 04.40 var eviga dag… Som sagt – mycket efterlängtad fredag på många sätt och vis. 

Dagen till ära ska jag och darling gå ut och äta. Jag har inte kunnat unna mig någonting speciellt under hela sommaren på grund av både sjukdom och brist på pengar, så nu ville vi göra någonting tillsammans. Att gå ut och äta blir lagom ikväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen. Då behöver jag som tur är inte infinna mig förrän 9.00. Helglyx! 

Det slog mig tidigare idag att jag inte ens lämnat stadsgränsen den här sommaren. Jag har bara varit hemma och jobbat eller legat hemma och varit sjuk. Det känns lite tråkigt. Jag som tidigare somrar har varit i Tyskland, Grekland och USA och gjort massor med roliga saker – nu då? Fick jag allt mitt roliga på en gång då kanske? Hur som helst så är jag nöjd ändå. Livet har sina faser och det är inte meningen att man ska få allting hela tiden. Allting är inte roligt här i livet – det fick man ju lära sig redan i tidig ålder.

Nu ska jag kränga av mig arbetskläderna och hoppa in i duschen och skrubba av mig allt sot. Jag ser ut som en riktig smutsgris efter en heldag i fabriken – mycket kvinnligt, haha. 

Hoppas ni alla får en riktigt skön och avkopplande helg!
So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0