Lördag

Oj vilken rolig kväll vi hade igår, jag Emil och Jelena. Först åt vi av pajen jag hade bakat. Jag var till en början lite skeptisk om den skulle bli bra eller inte, men den blev helt okej. Jag gjorde en röra med squash, aubergine, paprika och lök som jag fräste i en panna med kryddor. Sedan fyllde jag det förgräddade pajskalet med grönsaksröran och hällde på en äggstanning. Eftersom gästerna tog för sig och åt ordentligt måste även de ha tyckt att den var okej. Efter maten plockade vi fram ett sällskapsspel och började spela. Det var då vi bröt ut i ett konstant hysteriskt asgarv. Jag minns knappt när jag skrattade så mycket sist – tårarna bara rann! När vi hade spelat två omgångar av spelet och blivit alldeles utmatta av skratt, tittade vi på filmen London to Brighton. Det var inte direkt någon upplyftande film – riktigt tragisk och gripande. Den var helt klart sevärd, men handlingen gjorde en så illa berörd och jag hade en rejäl klump i magen efteråt.

Nu på förmiddagen har jag varit och jobbat. Det blev lite stressigt idag på grund av alla ombyggnationer i affären har medfört ovanligt mycket smuts. Arbetsgubbarna hade inte städat efter sig ordentligt så det låg spån och isoleringsbitar överallt. Jag ska egentligen inte hålla på med sådan grovstädning, men var snäll och tog hand om det ändå. Det blev å andra sidan mina vanliga sysslor lidande för – blev lite hastigt och slarvigt gjort när tiden blev knapp på slutet. Men men, så blir det ibland...

Nu på eftermiddagen ska jag och darling gå på stan och leta födelsedagspresent till hans mamma som fyller år på måndag. Jag har funderat ut några idéer på presenter som skulle kunna funka, sedan får vi se vad vi hittar. Utbudet är ju inte direkt det bästa i Katrineholm.

Dags för en dusch nu.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0