Mer än halva veckan avklarad

Ojoj, den här dagen har gått i ett. Jag har inte hunnit hämtat andan en sekund känns det som. Först var jag på jobbet mellan 06-13.30, sedan gick jag hem. Klockan 14.00 kom Pauliina och då var det dags att bege sig ut på en långpromenad. Vi promenerade i över en timme och efter det tog jag vägen förbi mammas jobb för att hämta en utskrift som hon hjälpt mig med. På vägen hem från mammas jobb ringde pappa och frågade om han kunde komma förbi och hjälpa mig med monteringen av eluttaget i köket som vi länge pratat om. Det känns bra att ha det överstökat. Medan han höll på och fixade åt jag middag och städade lite smått, så nu är jag helt slut. Vart tog hela dagen vägen?

Jag hade svårt att somna i natt också, vilket resulterade i att jag fick ungefär 2-3 timmar sömn. Jag ligger rejält efter i sömnbanken nu kan man säga. Jag begriper inte – varför somnar jag inte? Jag är ju ohyggligt trött, ändå ligger jag bara där som ett fån. Kanske är det för mycket saker jag går och grubblar över som gör mig orolig och stör insomningsprocessen. Har ju en stundande skolstart och det förbannade stambytet framför mig och det känns lite stressande. Jag trivs inte alls med tanken på att behöva skiljas från min lägenhet i över en månad och låta folk hålla på och riva här om dagarna. Jag är så enormt hemmakär och lite anti stora förändringar, därför är det här någonting jag bävar för. Det kommer garanterat bli underbart när det är färdigställt, men det känns så avlägset just nu. Det är en lång väntan tills dess. Tack och lov sitter jag inte i samma kniviga sits som det unga paret i porten bredvid, som väntar sitt första barn i oktober, mitt i allt detta renoveringskaos. Som om inte livsomställningen av att få barn vore jobbigt nog? På så sätt kan man ju skatta sig lycklig över att man inte är i deras kläder. Därför har jag försökt intala mig att jag inte ska stressa upp mig för det här i onödan och bara försöka ta det för vad det är.

Nu måste jag ta en dusch och sedan blir det till att slappa i soffan resten av kvällen. Antagligen tidigt i säng och förhoppningsvis ett tidigt insomnande… En sömnlös natt till och jag blir galen. 

Ha en fortsatt bra kväll allesammans.
Ciao

Kommentarer
Postat av: emma

hej, fin blogg! följa varandra via bloglovin? :)

2009-08-13 @ 00:31:30
URL: http://emmaaerngard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0