Nu har olyckan varit framme igen

Idag var olyckan framme igen... Min katt Tuss hoppade upp på tv:n och fick för sig att ta sig upp i överskåpet över garderoben som jag glömt stänga luckan till. Jag stod i duschen och hörde världens smäll från vardagsrummet och kunde inte begripa vad det var. När jag kom ut och såg tv:n ligga med rutan neråt golvet fick jag panik. Inte igen! Det är bara ett år sedan det hände med min första tv, som Felix råkade ha ner så att den gick sönder. Den här gången vet jag inte om tv:n höll eftersom ena piggen till vägguttaget gick av. Det kommer en elektriker och ska kolla på fanskapet imorgon, så det återstår att se. Fan, fan, fan om den är trasig. Det är det sista jag tid och råd med att skaffa just nu. Inte kan jag få ut någonting på försäkringen heller eftersom det är en uråldrig tjock-tv som jag inte har kvitto på. Jag köpte den begagnad av min systers kompis förra hösten. 

 

Det går inge vidare bra för mig just nu. Allting går åt helvete... Jag har lust att bara lägga mig och sova och vakna upp i vår någon gång. Har vinden börjat vända till det positiva då tro?

 

 

Här är den skyldige - stygga lilla Tuss.

 


Kommentarer
Postat av: Dewie

sv: Åhå, kanske något att kolla upp då :)

2009-08-22 @ 15:40:08
URL: http://dewie.blogg.se/
Postat av: linda

fiin blogg! (: /lillisenlindan.blogg.se

2009-08-22 @ 22:03:09
URL: http://lillisenlindan.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Sv: pratade med min frisör som var inne och handlade. Hon sa att det är en bra färg (mörk gyllenblond) då där är lite röda pigment i färgen som gör att det inte blir grönt :D

2009-08-23 @ 00:59:36
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: liz

om jag inte får minst tio kommentarer idag så lägger jag ner bloggen... så snälla rara skriv ett ord.. hej, bajs, kram, tidning, karatekid... VADSOMHELST!



Jag gillar ju egentligen min blogg ;-(

2009-08-23 @ 10:05:23
URL: http://lizkalen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0