Ny nalle

Idag har jag varit på Elgiganten och köpt mig en ny mobiltelefon. Hela eftermiddagen och kvällen igår kände jag mig naken och smått handikappad utan min mobil, efter gårdagens lilla missöde, så idag var jag första kunden utanför butiken vid öppningen. Jag hade kollat ut en telefon på hemsidan som jag bestämt mig för, så besöket gick fort. Det blev en SonyEricsson W302 - en billig (990 kr) och prisvärd telefon som motsvarar mina förväntningar. För några år sedan var jag världens mobilnörd och köpte nya telefoner hela tiden, bara för skojs skull, men efter ett par år orkade jag inte längre. Numera bryr jag mig inte alls - så länge mobilen har kapacitet att skicka sms, ringa och ser någorlunda snygg ut. Nu för tiden kommer det ju nya funktioner och finesser var och varannan vecka och det finns ingen möjlighet att hålla sig uppdaterad med det mest moderna.

När jag hade laddat telefonen och skulle börja använda den var jag så glad för att mitt SIM-kort överlevt omgången i tvättmaskinen. Dock var glädjen kortvarig... Efter en stunds användande signalerade mobilen "sätt i SIM-kortet". Då var jag tvungen att starta om den och så höll den på några gånger. Det måste ha blivit något glapp eller liknande... Jag ringde till Comviq kundtjänst och beställde ett nytt kort, med samma nummer, och det skulle levereras inom 3 arbetsdagar. Fine, tyckte jag... Jag fortsatte greja lite med telefonen och när jag använt den i över två timmar kommer jag på att kortet fungerat felfritt under hela den tiden. Då var det bara att ringa tillbaka och ursäkta mig för att jag var omständig och avbeställa det nya SIM-kortet. Är det inte typiskt? Så fort man tar till en åtgärd börjar saker och ting fungera igen. Nu fungerar det i alla fall korrekt och jag har fortfarande mitt gamla nummer.

Slutet gott allting gott!

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin

Hoppas helgen har varit bra :)

2009-08-30 @ 18:36:59
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Verran

Bra att du hittade en ny mobil som du gillade, håller med dig om inlägget haha, nu för tiden är det faktiskt inte lika viktigt som när man var yngre att den är suupernyast osv.. Tur d fixade sig med SIM-kortet oxå ;)



Allt bra med dig ananrs?=)<3

2009-08-30 @ 20:24:22
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Sv: tack så jättemycket :)

Ja maten var faktiskt jättegod. Så tycker minsann att du får äta kräftor snart.

2009-08-30 @ 22:12:48
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Sv: ja precis, det är jättesvårt.

men tror att min frisör kan hjälpa mig :)

2009-08-31 @ 12:23:46
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0