Stel i kroppen

Idag vaknade jag med en märklig värk i hela kroppen. Jag är stel i nacken och längs ryggen och enda ner i benen – känns nästan som träningsvärk. Dock är det kanske inte så konstigt att kroppen reagerar så eftersom vi låg på gräsmattan i stadsparken och tittade på utomhusbion i över två timmar igår. Vi var där en halvtimme innan filmen skulle börja för att få en bra plats, men när klockan blev 21.30 sa de att det fortfarande var för ljust för att starta filmen, så vi fick vänta till 22. Allt som allt låg vi alltså där i tre timmar. Hela parken var fylld med folk och filmen Be kind rewind var helt okej – det jag hann se i alla fall. Jag hade packat med mig kudde och stor filt, så jag la mig tillrätta och såg ca en timme av filmen, sedan somnade jag som ett litet barn. Jag verkligen kämpade mot sömnen, men till slut gick det inte längre. Jag väcktes av Jelena i eftertexterna och då var det bara att gå hem och fortsätta sova. Så det kan gå! 

Ikväll blir det utgång i öltältet igen. Det blir dock en lugn kväll för min del eftersom jag ska upp och jobba klockan 9 imorgon förmiddag. Jag vill inte vara trött på jobbet eller riskera att försova mig. Jag ställer alarmet på mobilen redan nu så har jag det gjort.

Nu får jag lite dåligt samvete över att sitta inomhus när det äntligen är soligt och fint väder. Tror att jag ska bege mig ut på en promenad – det var ju otäckt länge sedan jag rörde på fläsket.

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0