Onsdag

Nu har vi haft vår sista teaterföreställning. Det känns lite tråkigt, för man hade börjat fästa sig vid den ordentligt. Sorligt att behöva ta avsked till den redan nu. Man vill bara köra mer, och mer och mer… flera pedagoger kom fram till oss efter föreställningen idag och sa att de tyckte vi skulle visa den fler gånger så fler kan få komma och titta. Det händer ju så lite saker för barnen i den här stan, som dessutom är gratis. Det hade varit så roligt att visa föreställningen för många, många fler, fast tiden räcker ju dessvärre inte till. Redan imorgon bär det av till skolan igen - åter till allvaret. Stora besvikelsen idag var dock att Kuriren inte kom och fotade och skrev ett reportage om oss. Vi hade skickat ett mejl till de och tipsat om vår teater, men de kom aldrig. Nu i efterhand ångrar vi oss att vi inte ringde dit istället, för då hade vi kunnat få ett besked direkt. Nu går man och funderar på om de kanske inte fick mejlet… kanske inte hunnit läst det… att de helt enkelt inte ville… Irriterande what so ever. Som tur var har vi själva en massa bra bilder, som kommer att komma ut här inom kort.

Usch, när föreställningen var klar fick vi några gåvor från två förskolor som tack för inbjudan. Ca 1 kg godis och en Merci-chokladask. Jag som ska hålla mig borta från sådant. Det var dessvärre svårt… Jag åt en hel del, fast jag borde låtit bli. Det innebär att jag bara klarat 2,5 dagar prickfritt av 8-veckorsprogrammet hittils. Inte så bra. Men men, imorgon är en annan dag och då får det blir nya tag. 

Igår påbörjade mitt senaste projekt att lära mig spela gitarr. Har länge haft det i åtanke (3-4 år närmare bestämt), men inte förrän igår kväll satte jag det i verket. Darlings mamma arbetar som gitarrlärare och hon vill så gärna hjälpa mig. Jag var där 2 timmar igår och fick lära mig några enkla användbara ackord, så nu är det bara att öva. Det ska bli så kul!

Var en sväng ner till bokrean igår också. Hittade 3 st böcker som föll mig i smaken:

                    

Nu har jag mycket att läsa och inspireras av!

 

That´s all for today,

ciao.


Kommentarer
Postat av: Madde

Har du också hamnat i GI-"träsket"? Jag vet inte om jag tror på det där. Du får tala om hur det går sen.. =)

Trevlig helg du med!

2009-02-27 @ 23:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0