Söndag

Idag kommer darling hem från Strängnäs. Han har varit borta hela helgen, så det ska bli roligt att ses igen. Känns att det är bra att vara ifrån varandra ibland, så man hinner känna lite saknad. Annars träffas vi varje dag och det kan lätt bli lite vardagstråkigt... Ikväll när han kommer hem ska jag överraska honom på alla hjärtans dag i efterskott. Det kan han nog behöva efter en helg med hemvärnet. Hoppas att han kommer att uppskatta det!

För övrigt händer nog inte så mycket idag. Har städat och fixat allting som jag inte orkade göra igår. Nu under eftermiddagen ska jag förbereda överraskningen till darling och sen bara invänta att han kommer hem.

Over and out


Usch vad jag är uttråkad... jag bara går runt här hemma och besväras av allting jag ser som behövs göras. Nyss när jag öppnade kylskåpet slog det mig att det verkligen skulle behöva en rejäl rengöring. En massa smulor och spillt jox överallt . Ganska nasty om jag får säga det själv... Samma sak gäller ugnen. Den skulle också behöva sig en städomgång. Men när i hellskotta får man motivationen att ta sig an en sådan sak? Någon frivillig?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag förstår mig inte på alla singlar (för oftast så är dem det)som måste trycka ner en hel dag bara för att må bättre. Jag går emot alla ord om komersiell smörja osv och firar med hjärtans lust istället. Hoppas du får en härlig kväll med Emil i efterskott. Kika in på min blogg så får du se vad jag fick. =D Kramar!

2009-02-15 @ 13:52:02
Postat av: Madde

Glömde att skriva att det var från mig men det kanske du förstod. =P Kram

2009-02-15 @ 13:53:01
Postat av: Sofie

Ja, irsch sånt där skrubb och städ är ju så rysligt tråkigt! Jag kör på skygglappestilen när jag öppnar mitt kylskåp..hm fast stanken kanske börjar bli lite väl.... :P

2009-02-15 @ 19:17:40
URL: http://dillensdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0