Lugnet efter stormen

Nu är födelsedagen överstökad och det känns lite som lugnet efter stormen. De senaste dagarna har jag ägnat min tid åt att baka, städa och feja inför torsdagen och nu är det äntligen förbi. Det känns skönt. Jag hade en toppendag igår med vänner och familj. Vid 14.00 bjöd jag mina vänner på fika och vid 17.30 var det middag hos mina föräldrar. Mamma hade lagat rostbiff med färskpotatis alt. potatissallad, bearnaisesås, kantarellsås och sallad. Det var fantastiskt gott och jag åt tills jag höll på att spricka kändes det som. Jag sa senast i onsdags att jag hoppades på att det skulle bjudas på rostbiff, och så blev det så. Hon känner mig allt för väl min kära mor! 

 

 

Jag fick många bra presenter igår också. Bland annat en trådlös mus till datorn (som jag har längtat efter det), ett presentkort på ansiktsbehandling, pengar, ett par örhängen, två ljuslyktor, en pocketbok, några hudvårdsprodukter, en mascara och två magic towels. Väldigt bra presenter måste jag säga - jag blev jätteglad!

 

Idag har jag varit och jobbat på förmiddagen. Johanna och jag skulle ha genomgång av golvmaskinen på KappAhl och självklart går hon och blir sjuk. Jag fick hoppa in och vikariera istället för henne och låta genomgången vänta tills nästa vecka då chefen kommer till Katrineholm. Så omständigt allting måste vara hela tiden. Nu ska jag ta och vila en stund och sedan blir det fika med en kompis som fick förhinder igår på min födelsedag. Hon ville komma och gratulera mig idag istället.

 

Hmm, regnet hänger i luften och det är kvavt like hell. Kan det inte bryta ut någon gång, snälla!


Kommentarer
Postat av: carro

Låter som du fick en bra födelsedag. =) Håller med dig att rostbiff är jäkligt gott!

Gick det bra med minigolfen?

Kram

2009-07-03 @ 22:43:37
URL: http://snuttungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0