På bättringsvägen

Idag mår jag lite bättre. Smärtan och locket för örat har lättat en aning och svedan i halsen också för den delen. Igår kväll var halsen olidlig - kunde inte ens svälja vatten. Inte ens Strepsils kunde rå på det onda, de som brukar vara så himla bra mot halsont. Men icke. Det måste vara ett oerhört elakt virus jag har åkt på. 

 

Idag är darling och Klas iväg till Norrköping för sin årliga shoppingrunda. Tänk om vi tjejer kunde fungera så - shoppa rejält en gång om året och sedan vara nöjd med det. Tänk vad man skulle spara pengar på att inte ströhandla i tid och otid. Grabbarna åker iväg och köper tre par byxor, fyra tröjor och några småsaker och sedan har de fått sin årliga dos med shopping. Jag får inte ihop den logiken - det skulle aldrig funka för mig. Jag måste kolla i affärer lite då och då för att följa ändringarna i utbudet och handla något nytt om man ska iväg på någonting speciellt. Rätt typiskt tjejer, eller hur?

 

 

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det lutar åt att fortsätta vila och kurera mig med te och halstabletter. Mys med katterna i soffan lär det också bli. Både Felix och Tuss är så himla gosiga nu när de märker att matte inte mår så bra. De kommer och hoppar upp och lägger sig hos mig och spinner högljutt. De har verkligen en helande effekt!

 

 

 

Mina små gosegrisar. Vad skulle jag göra utan dem?

Kommentarer
Postat av: elin leijon

sv; hehe ja tack :) ja det gäller att vara riktigt snabb :D

2009-07-16 @ 13:55:26
URL: http://elinlion.blogg.se/
Postat av: jessica

haha, jo en liten solbränna har jag allt fått, dock tycker jag inte att jag är allt för brun (= Hoppas att du fortsätter att bli bättre, aldrig kul att vara sjuk under sommaren!

2009-07-16 @ 14:10:34
URL: http://jessicawahlberg.blogg.se/
Postat av: klara

sv; Det är bannemig inte lätt med alla koder och grejer! Men din blogg är ju jättefin! :) Några tips på folk som designar bloggar gratis? :)

2009-07-16 @ 14:17:05
URL: http://iliveloveandlaugh.blogg.seli
Postat av: 16 år och gravid!

Jag vet! Riktigt smart, ett barn är ju inte gratis direkt så om man kan spara någon tusenlapp så är det ju perfekt! :). Då kan man köpa mycket annat som behövs. :). Kram!

2009-07-16 @ 14:35:22
URL: http://elinzollet.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud, vilken fin bloggdesign!! ;)

2009-07-16 @ 14:47:58
URL: http://swebitz.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv: Tack! Jo, de förgyller verkligen ens vardag. Vet inte hur jag skulle klara mig utan djuren :)

2009-07-16 @ 15:04:06
URL: http://annaanilsson.blogspot.com
Postat av: Alexandra- Gravid- I väntan på Neville

Ja det är klart! Man ska ju liksom inte skita helt och hållet i vad den andre gör. Men istället för att behöva undra, är det ju bättre att vara öppna i förhållandet, att prata ut om allt.



Som i början av vårt förhållande, fick jag en hel del mess av andra killar, dessa visade jag t ex upp, det visar ju att jag inte döljer något för honom och han behöve rinte oroa sig.

Han trodde ju aldrig något sådant om mig ens, men att bara visa upp med en gång, så slippe rju jag känna att jag döljer något för honom liksom..



Tack för din synpunkt! :)

2009-07-16 @ 16:28:42
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: Alexandra- Gravid- I väntan på Neville

Har faktiskt aldrig drömt om graviditet eller förlossning förrän jag blev gravid. men jag kan tänka mig att man börjar längta lite mer om man drömmer det innan va? :)



2009-07-16 @ 16:46:51
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: Alexandra- Gravid- I väntan på Neville

Okej, det är bra att du väntar om du inte känner dig helt "redo" med omgivningen och allt.



Mysigt med syskonbarn :)

2009-07-16 @ 16:55:46
URL: http://alexiiaa.blogg.se/
Postat av: sanna ♥

Åh vad söta (:

tack så mycket, jag tror att det kommer gå bra, eller jag hoppas det ;D

2009-07-16 @ 17:01:02
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0