090602 - Felix dag idag

Idag fyller min ena kisse Felix år. Han blir 2 år den lilla rackaren. Jag har pussat, kramat och gratulerat honom tusen gånger om idag, men han förstår ju inte att den här dagen är annorlunda än någon annan, med tanke på att jag skämmer bort mina katter året om. Men men, är det födelsedag så är det. Det ska bjudas på tonfisk på eftermiddagen och ett litet paket med godis som han ska få öppna själv. Det lär han uppskatta, oavsett om han förstår syftet eller ej. Tuss ska också få så att hon inte känner sig utanför. Jag vet inte vilket datum hon fyller, därför får hon firas samma dag som Felix. 

 

 

Grattis min älskade Felix! 

 

Idag har jag varit och jobbat på Sodexo. Idag skulle det städas på SKF. Det var den värsta industristädningen jag gjort någonsin. Det var skitigt som satan och alla maskiner krånglade till max. Ingenting gick som det skulle. Alla moment tog dubbelt så lång tid och blev dubbelt så jobbigt, trots att vi var två. Tjejen från Arboga som jag jobbade med var väldigt trevlig. Hade vi inte haft varandra så hade vi brutit ihop båda två.

Nu ska jag plugga och sedan dra iväg och träna 18.00. Känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen. Har fortfarande träningsvärk från skivstångspasset, men det ska jag försöka ignorera ikväll. Nu kör vi så det ryker!

Ciao

Kommentarer
Postat av: Verran

SVAR:Ja de är rolga,katter haha..



Allt bra med dig idag?

Grattis till BÅDA katterna idag då ;) <3

2009-06-02 @ 15:14:55
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Verran

SVAR:Jo det kan jag ju definitivt hålla med dig om, haha

Vissa skämmer ju ut sig som bara den alltså =P

2009-06-02 @ 15:20:31
URL: http://verraan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0