Midsommarafton

Idag är det midsommarafton och planen ser ut som följande. Först ska jag försöka komma iväg en sväng på stan. Jag har en klänning som jag köpte till midsommar för tre år sedan och har haft den årligen sedan dess – men jag är så sugen på en ny. Jag skulle vilja ha mer färg! Den jag har nu är svart med små vita blommor och fina detaljer av spets och knappar. Den är romantiskt fin, men jag skulle vilja ha någonting lite festligare och gladare. Eftersom jag inte har kommit på detta tidigare lär jag ju inte hitta någonting, men jag ska göra ett försök i alla fall. Klockan 17.00 ska vi infinna oss hos Linda och Robert för att grilla och ha lite festligheter. Det ska bli väldigt trevligt! 

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ha en nykter kväll eller om jag ska unna mig lite vin. Det går så himla bra med viktminskningen just nu så det vore dumt att chansa. Jag vet ju hur jag blir när jag dricker alkohol – suget efter onyttigheter börjar direkt. Finns det chips eller annat gott i närheten finns risken att jag rensar varenda skål och sedan får jättedåligt samvete. Men å andra sidan – hur kul är en helt nykter midsommar bland folk som festar? Ska man kanske unna sig lite i helgen ändå? 

Jag har ingenting drickbart hemma och tittade precis på systembolagets hemsida – de har stängt idag. Kanske lutar åt det nyktra håller i alla fall!

Hur ska ni spendera er midsommarafton?

Kommentarer
Postat av: carro

Hoppas att du hittar en klänning. Vad roligt att viktminskningen går bra, då skulle inte jag dricka.

Vi ska fira midsommar hos mina föräldrar, vi ska dansa kring midsommarstången och ikväll blir det grillat och en massa gott att dricka. hihi

Ha en bra helg.

kram

2009-06-19 @ 09:21:26
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Trevlig Midsommar :D

2009-06-19 @ 11:53:36
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Candy

Kan du inte posta en bild på den svarta klänningen du har nu? Den låter så himla söt. =P

2009-06-20 @ 03:17:08
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Jenny

För oss blev det lugnt midsommarfirande ute i vånga. Dans kring stången tjo hej

2009-06-20 @ 11:39:12
URL: http://sayajennyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0