Dagdrömmer

Efter att vi hade haft filmmys igår råkade vi zappa förbi melodifestvalen. Jag hade bestämt mig för att hålla mig ifrån det där kommersiella skiten i år och hade klarat mig bra hittills. Men när jag bläddrade förbi och hörde de räkna upp poängen var det svårt att inte vilja veta vilket bidrag som skulle skickas till den stora finalen i Ryssland. Måste säga att jag tyckte det var ett ganska otippat bidrag som vann. Ganska udda, men det kanske är det som behövs för att ens ha en chans nu för tiden. Jag satt som på nålar och hoppades innerligt att Caroline af Ugglas låt ”Snälla, snälla” inte skulle vinna, så alla förutom den fick vinna för mig. Jag tyckte att både Måns och Alcazar var ganska bra, men vem bryr sig, egentligen? Vi kommer ju inte vinna Eurovision i alla fall. 

Igår eftermiddag satt jag och Darling och kollade på resor. Vi skulle vilja åka någonstans tillsammans och fira vår 1-årsdag. Den dag infinner sig den 6 april, fast vi skulle kunna tänka oss att åka framåt hösten. Det vore väldigt härligt. Vi har tittat på bland annat Boa Vista på Kap Verde. Det ser väldigt fint ut och enligt nåra kompisar som nyligen varit där är det helt fantastiskt. Själv får man drömma sig bort ett tag till, men Darling åker utomlands med en killkompis den 21 mars. Inte alls ett dugg avundsjuk… Usch. Själv får man stanna hemma i det grå och tråkiga Sverige och plugga. Nejdå, jag är inte bitter…

Jaha, vad ska man göra idag då? Darling jobbar till 16.45 idag så jag får hitta på någonting ensam. Ska försöka pallra mig iväg och träna senare idag för att rentvå samvetet från den där pizzan jag åt igår. Blir till att ta nya hårda tag imorgon, för det har syndats big time i helgen. Men vad gör det, man måste ju få leva lite emellanåt. 

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lisa de Torres

Det där med Kap Verde låter ju inte så dumt du! Alltid härligt att komma till solen!

// Lisa

2009-03-16 @ 16:01:25
URL: http://lisadetorres.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0