En vecka avklarad. Seven more to go...

Jaha, då var man tillbaka ute i verksamheten igen. Vi har nu två veckor lång praktik och det är alltid roligt. Känns som om det var häromdagen man var där, fast det i själva verket är 10 veckor sedan. Tiden går så fort. Jättekul att komma tillbaka och se hur mycket framsteg barnen gör mellan praktikperioderna. Första dagen gick som alltid väldigt fort eftersom man måste vänja in sig i alla rutinerna igen. Måste ha extra koll på alla rutiner och regler för allting nu när jag ska ha tre egna helhetsansvarsdagar den här perioden. Då sätts man på prov ordentligt.

Åttaveckorsprogrammet knallar på och det känns under kontroll. Idag är första vecka avklarad. Börjar känna mig mycket piggare och gladare och vågen visar -1 kg hittills. Det är ett lagom resultat för första veckan tycker jag. Idag står ingenting speciellt på schemat, bortsett från att man ska tänka till hur man kan aktivera sig mer i vardagen. T.ex. cykla istället för att ta bilen (mycket enkelt för mig som inte har någon bil) och ta trapporna istället för hissen (också enkelt, eftersom jag bor högst upp och mitt hus ej har hiss). Måste fundera ut fler sätt som jag kan göra min livsstil mer aktiv. Förslag, någon?

Måste också passa på att gratulera min kompis Emma som fyller år idag. Grattis, grattis!

Nu ska jag ta tag i alla måsten här hemma. Har fortfarande lite att plocka med sedan festen i lördags och så ska jag skriva klart uppgiftsplaneringen till praktiken.

Bye

Kommentarer
Postat av: Linda

Som jag fattar det så kan jag som ska gå mot både förskola och grundskola gå även nästa år en inriktning mot grundskolan. Så jag kan välja en inriktning som finns i Norrköping om jag vill. tex MATIN. Hoppas att det blir klarare när informationen kommer ut på hemsidan.

2009-03-03 @ 14:39:55
URL: http://linda-tunstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0