Tips till alla kattägare

Idag när jag var ute och cyklade en sväng i det fina vädret svängde jag in på Djur och fritidsbiten. Det är en väldigt bra djuraffär i Katrineholm där jag köper det mesta jag behöver till mina katter. I den affären får man alltid 10 % rabatt på allt Royal Canin torrfoder vilket jag tycker är toppen. De har även en massa roliga leksaker. Det är sällan man går därifrån tomhänt. Idag när jag var där hade hon fått in några nya kattleksaker från ett märke som heter Kong, som jag aldrig sett förut. Det var ett speciellt märke som bara gör leksaker av ekologiskt naturmaterial för att trigga katternas naturliga instinkter. Det var jag självklart tvungen att köpa och prova på mina busfrön. Jag köpte ett 2-pack Kong Crinkle Fish. Jag hann knappt få leksakerna ur påsen när jag kom hem innan katterna blev helt galna av glädje. Det var verkligen ett lyckat köp och kan starkt rekomenderas till alla kattägare som vill göra sina små vänner lite extra glada.  

 

Kong Crinkle Fish, 2-pack för 49 kr.

 För fler tips på roliga kattleksaker, kolla HÄR.

 

Såhär trött blir man efter att man har lekt en omgång med fishie, haha.


Kommentarer
Postat av: carro

Rolig med lite kattgrejer!! =) Vet hur du menar, hehe jag kan inte gå in i en barnbutik utan att komma ut med något!! Hahha bar jämförelse va??

kram

2009-05-26 @ 16:01:39
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: en grönare blogg

sv: tack så mycket :) jag hoppas den blir uppskattad

2009-05-26 @ 18:47:51
URL: http://whaticando.blogg.se/
Postat av: Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Mysiga katter!



svar: för att bli buzzare, registrerar du dig bara på buzzadors hemsida!

2009-05-26 @ 21:42:50
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag brukar köpa en sån där kattleksaksråtta i mataffären. Det ska vara den sorten som har riktig päls, syntet duger inte. Sen blir Dalton som galen och far omkring överallt, som en kattunge liksom. Den "dödar" han den, äter först upp svansen ocb lägger den sedan i sin matskål för att äta upp resten av pälsen. Detta brukar ta typ 15 minuter... Så blir det bara en söndertuggad "kropp" kvar. =)

2009-05-26 @ 22:15:14
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Hej!



Du har besökt min blogg och jag undrar därför om du skulle vilja svara på 2 frågor som jag ställer i min blogg, för att kunna förbättra bloggen för er läsare!



Kram Hälsogudinnan!

2009-05-27 @ 13:16:37
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
Postat av: Snuffis

Så mysigt de ser ut o ha det!

2009-05-28 @ 10:45:30
URL: http://myrabbit.blogg.se/
Postat av: Sara

Gud vilka söta katter! Hög mysfaktor på dem. Dock kliar det i mina ögon bara jag ser dem, för jag är så allergisk. Min sambos mamma har nio katter, så när jag besöker dem kan jag knappt andas. Men jag gillar att krama dem ändå. ;-)



Välkommen till min blogg om livet som läkarstudent i Stockholm och ung mamma till en liten busflicka på ett år! http://mylifemyemotion.blogspot.com

2009-06-02 @ 21:27:02
URL: http://mylifemyemotion.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0