Upp över öronen stolt över mig själv

Efter att ha slitit som ett djur med min B-uppsats hela eftermiddagen och kvällen är jag äntligen klar. Jag har fått den korrekturläst av en kompis som läser till spanskalärare på MDH och hon tyckte att den var bra. Fick en del tips på saker jag kunde ändra för att göra det mer lättförståeligt. Även en del saker som snyggade till layouten och fick den att se proffsigare ut. Tack för den hjälpen vännen, för det var verkligen guld värt! 

Nu när uppsatsen äntligen är klar känns det som om en tung sten fallit från mina axlar. Så oerhört skönt! Äntligen kan livet återgå till det normala och tankarna kan fokuseras på någonting annat än bara uppsatsskrivande. Det var på tiden! Nu ska jag bara vara grymt stolt över mig själv för det jättejobb jag har gjort. Känns så skönt att ha tagit mig igenom den process som för några veckor sedan kändes helt omöjligt. Det ger ett bevis på att det min handledare sa stämmer – mina vingar bär mig och kan ta mig långt! 

 


Jag är klaaar!

Nu under kvällen har jag och darling varit ute på en promenad. Vi gick förbi McDonalds för att jag ville köpa glass som belöning för mödan med uppsatsen. Jag ville prova den nya McFlurry marängsviss, men den var såklart slut. Vad besviken jag blev. Det blev en med daim istället, men det gjorde inte så mycket. Den klassikern gör en ju sällan besviken.


Efter promenaden med darling gick jag hem och hämtade min katt Felix och gick ut på gården med honom i koppel. Det tyckte han om. Han blir bara modigare och modigare för varje gång man är ute. Idag gick han helt oberörd runt hela gården och när det var dags att gå in gick han självmant upp för alla trapporna upp i lägenheten. Min duktiga pojke! Tycker att det är så synd att min andra katt Tuss inte vill acceptera kopplet. Hon skyr det som pesten. Hon förstår ju inte vad hon går miste om. 


 Min ögonsten Felix ute på promenad.


Nu börjar det bli sovdags. Det är en dag imorgon också!
Godnatt

Kommentarer
Postat av: Karin

Såg ditt inlägg... först grattis! Det är svårare än många tror med uppsatser, men var väldigt nöjd:)

Och ja jag vet inte alls var jag hamnar i höst...spännande men nervöst...fast det brukar alltid ordna sig! fast ingen mening med att söka lägenhet nu, för beskeden från skola kommer ju i juli och det är ju först då man får en stad att koncentrera sig på. Ha en finfin sommardag!

2009-05-26 @ 09:23:49
URL: http://lejonkaka.blogg.se/
Postat av: miztha

fin katt =)

2009-05-28 @ 12:38:29
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0