Fredag 27/11-09.

Idag har jag jobbat större delen av dagen. Jag skulle egentligen åkt till skolan, men det hade kört ihop sig på jobbet och då var jag tvungen att rycka in. Två av fyra personer bland personalen var sjuka och då blir det lite tajt om tid att hinna täcka upp alla områden. Jag hade Johannas pass på KappAhl mellan 8-10 och resten av dagen fick jag täcka upp för Gunn på SKF. Jag tycker egentligen inte om att skippa skolan pga. jobb eftersom studierna alltid måste gå före, men idag fick jag se det här som ett nödfall. Om det bara är en sjuk brukar det gå att täcka upp för varandra, men två är en omöjlighet. De kan ju inte ta in vem som helst heller på grund av att personen i fråga måste ha de skyddskläder som krävs samt kunna hitta på alla ställen i fabriken.

Nu är jag precis hemkommen från stan. Åkte ner till Åhléns för att köpa hårfärg och ta en vända in på systemet för att köpa lite gott tills i morgon, då det vankas inflyttningsfest hos Tomas. Jag har inte varit ute sedan Halloween så det ska bli trevligt. Har dock fått min magkatarr tillbaka så jag vettisjutton hur det kommer att bli om jag dricker vin i morgon. I värsta fall får jag strunta i vinet och ha trevligt ändå!

Dags för hårfärgning nu! Det blir den gamla vanliga färgen 5,3 - ljust gyllenbrun, så här bjuds det inte på några överraskningar eller förändringar. Tråkig som man är, haha. När håret är klart ska jag börja förbereda middagen. Ugnsbakad kycklingfilé, klyftpotatis och bearnaisesås står det på menyn idag. Hur låter det?

Ha en trevlig kväll och helg allesammans.
Ciao

Kommentarer
Postat av: Soffan

Tycker du prioriterade helt rätt och du missade inget av värde på dagens seminarium - förutom vår grupps fika - bjuss ;-)

Hoppas magkatarren lugnar ner sig!

Mumsig mat du ska laga - som alltid ;-). Hoppas du lägger in receptet på din bra -iga receptbank :-) Kramen till dig!

2009-11-27 @ 16:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0