Händelserik dag

Idag har jag varit iväg på en liten dagsutflykt. Vi skulle ha matematikverkstad i Matteljén i Linköping och då blev det tåg till Norrköping och där blev vi upphämtade av Cilla på stationen. Halvvägs ringer min mobil och det blinkar ett okänt nummer på displayen. Det visade sig vara från Schenker - ville meddela att de hade en leverans till mig under dagen och undrade om jag var hemma. Vi bestämde att de skulle komma förbi klockan 16.00 och då blev jag plötsligt galet ivrig. Jag som hade trott att leveransen av klösträdet skulle ta minst en, kanske två veckor till. Det gick väldigt mycket snabbare än väntat eftersom det tagit totalt åtta dagar från att jag skickade in min beställning till att jag fått min vara.

Efter matteverkstaden med skolan åkte Cilla, jag och Lisa till IKEA. Lika bra att passa på att göra den svängen när man ändå är i krokarna. Vi inledde shoppingrundan med ett besök i restaurangen för en efterlängtad lunch. För min del blev det ugnsbakad kyckling med pommes, grönsaksröra och bearnaisesås. Det är en given klassiker på IKEA! Mätta och belåtna gav vi oss på shoppingen. Jag hade skrivit ihop en inköpslista som jag höll mig ganska bra till - inga onödiga impulsköp som det brukar kunna bli. Jag köpte bland annat en lila morgonrock, en pedalhink, en duschhylla, två förvaringslådor, ett skohorn, ett blockljus och lite annat smått och gott som är bra att ha.

Väl hemma i Katrineholm gick jag som på nålar och inväntade leveransen av klösträdet. De kom precis enligt avtalad tid och lämnade ett gediget paket - knappt så att jag kunde förflytta det mellan hallen och vardagsrummet på egen hand. Jag hade sedan att göra en bra stund med att få ihop det kan jag säga. Ca. 1,5 h höll jag på och skruvade, men det var det värt. Till en början var katterna lite reserverade och visade ett oroande svalt intresse för trädet, men det släppte efter en stund. Nu har de båda provlegat kojorna, klöst på pelarna och Felix har t.om. vågat sig ut i en av hängmattorna. Han såg så oerhört nöjd ut och det gjorde mig nästan rörd till tårar!

Vårt klösträd har anlänt!

Är det någon som är intresserad av att köpa ett liknande klösträd och vill titta i försäljarens produktkatalog är det bara att meddela mig det i en kommentar. Jag har den som PDF-fil, vilket lätt kan skickas över! Priserna är oerhört förmånliga och inga leveransavgifter tillkommer inom Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0