Ny bloggdesign

Som ni kanske ser så har min blogg fått sig en liten makeover. Jag fick ett tips om en hemsida där man kan göra egna kollage med hjälp av scrapblog och det var jag ju självklart tvungen att prova. Jag har länge velat ge min blogg en lite mer personlig touch, istället för solnedgången som jag tidigare hade, men har tidigare inte haft den kunskapen. Jag blev som besatt av den här sidan och testade säkert tio olika varianter innan jag blev nöjd och bestämde mig för denna. Storleken på headern kommer dock att redigeras lite under kvällen, så det är inte riktigt klart ännu.

När min header väl var klar var jag tvungen att ta hjälp av Emma (som för övrigt också skaffat sig en ny snygg design idag) för att få in den på min blogg, för det där med bloggdesign och koder är inte min grej. Jag har försökt, men det slutade med ett smärre vredesutbrott. Den risken vågar jag inte ta igen!

Nå, vad tycker ni? Blev den bra?


Kommentarer
Postat av: Emma

skitbra =)

2009-11-13 @ 22:37:55
URL: http://emmchen.blogg.se/
Postat av: Frida

Fint!! Roligt med nytt. Jag måste oxå testa den sidan. Henke är ju jätteduktig på att göra egna sidor och han kan hjälpa mig men det lättaste är ju att testa sig fram!

2009-11-14 @ 11:02:41
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0