Ny vecka

Jaha, då var ännu en helg förbi. Idag har jag bara vilat, pluggat och tittat på tv. Jag har även sorterat lite i bloggen för att få fason på en massa gamla inlägg som saknar kategori. Först och främst såg jag till att få in alla recept i receptkategorin, så nu finns det några till tips som man kan kolla in. Receptet på saffranskakan kan jag verkligen rekommendera såhär i stundande juletider!

 

Usch, jag skulle behöva åka och handla, men det känns motigt nu när mammas gamla cykel som jag fick har börjat bli skruttig. Jag är verkligen i behov av en ny och jag svarade på en blocketannons i mitten av förra veckan. Personen i fråga angav inget telefonnummer så jag skickade iväg en intresseanmälan via mail. Har dock inte fått något svar ännu så jag antar att den redan är såld. Det är synd, för cykeln var fin och såldes till ett förmånligt pris. Varje gång jag tittar på cykelannonser blir jag påmind om ilskan över att mina fina Kronan blev stulen under natten till 5 november förra året. Dumma jävlar som inte kan skilja på ditt och mitt!

 

I miss you.


Kommentarer
Postat av: Bella

Härligt! Helgerna ska vara lugna också! Men för en gångs skull så var det kul och gå och svänga sina lurviga :), har inte dansat på länge!

2009-11-09 @ 18:31:39
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

Sv: man ska göra det som känns rätt.

själv gjorde jag det bara pga. min bror. man vill inte riskera något.

2009-11-09 @ 23:51:21
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0