Internetlös

Usch jag har varit utan Internet sedan igår eftermiddag. Det är sjukt störande eftersom man är smått beroende av denna tjänst. Därför blev det inget bloggande när jag kom hem från träningen igår, som jag hade tänkt. Å andra sidan var jag så himla trött då och orkade knappt lyfta ett finger. Jag åt middag, duschade och kollade på Bonde söker fru sedan slocknade jag som ett ljus i soffan klockan 21.00. Då var jag aningen slut...

Idag har jag varit smått rastlös. Utan fungerande Internet och anslutningsfel på tv:n så har jag ju varit tvungen att plugga. Jag hade ingen som helst lust, men så blev det i alla fall. Jag börjar känna mig någorlunda klart med kartläggningen nu. Har fått ihop lite mer än 9,5 sidor och det får gott räcka. Jag tycker att jag har fått med allting jag behöver och det återstår att se om min opponent och examinator tycker likadant. Innan inlämningen ska jag be någon läsa igenom dokumentet så att jag får en objektiv läsares åsikter. Det brukar alltid vara guld värt eftersom man ofta blir hemmablind i sin egen text.

Nu vankas det träning om 40 min. Är ombytt och klar att bege mig iväg. Jag skulle egentligen inte träna idag, men jag blev så sugen. Det är så roligt nu när man har kommit igång ordentligt!

So long.

Kommentarer
Postat av: Veronica <3

SVAR:Haha tack ;DD Ja de var jättefina, o mkt finare i verkligheten ;)

Händer hos dig då?=)

2009-10-08 @ 18:38:52
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin

hoppas torsdagen varit bra hittills :)

2009-10-08 @ 19:29:06
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: carro

vad duktig du är som håller igång med träningen! Skulle själv vilja göra det, men vet i fasiken vart jag ska den tiden ifrån. =)

Kram

2009-10-08 @ 21:24:21
URL: http://snuttungar.blogg.se/
Postat av: nina

sv; heheh jo det är ju en klassiker att de vill ha mat på en gång

2009-10-09 @ 11:24:52
URL: http://litenniniz.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja han fick jobbet :)

2009-10-09 @ 11:49:13
URL: http://lindatunstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0