Oj vilken rusch det blev

Idag kring 14.30-tiden ringde min mobil och det var ett samtal från en av hantverkarna som arbetar med stambytet. Han ville veta vart han skulle skruva upp krokarna i badrummet. Krokar redan, tänkte jag? Jag svarade att jag var i närheten och kunde komma över lite snabbt och tycka till om krokarnas placering. När jag kom hem till lägenheten visade det sig att de var så gott som klara och att allting skulle stå klart vid 16-tiden. Oj, oj, oj vilken fart det blev på mig då. Jag cyklade hem i 180 och började packa ihop alla mina saker och ringde mamma som lovat att assistera mig med städningen.

 

Vi har nu städat ihjäl oss och jag har även hunnit med att målat hallen. Det blev riktigt fräscht! Först tyckte jag att det var en alldeles för kall vit färg, men ändrade uppfattning så fort jag hade fått hela hallen målad och man slapp se kontrasten mellan den matta vita färgen under. Det kommer att bli jättebra när jag får alla saker i hallen på plats och ett varmt ljus från lampan. Det kommer att komma upp bilder framöver när jag har hunnit landa efter hemkomsten.

 

Nu är jag så trött att jag skakar. Jag vet inte om jag ska lägga mig och sova i min säng här hemma, som står obäddad, eller om jag ska cykla hem till Emil och sova en sista natt där. Hmm, ja det är frågan. Jag har ju mitt täckte om min kudde där, så det lutar åt en cykeltur i mörkret... Imorgon blir det till att packa det sista och flytta hem alla mina saker och katterna. Jag undrar om de kommer att komma ihåg sitt riktiga hem. Vad tror ni? Jag hoppas verkligen att de kommer att göra det.

 

Godnatt


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad kul att det är klart :)

2009-10-20 @ 10:28:59
URL: http://lindatunstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0