Bra start på helgen

Vilken härlig start det blev på den här helgen. Först blev jag överöst med hejdå-kramar av alla eleverna i praktikklassen och sedan bar det av till ett jättehärligt träningspass på Friskis. Nu känner jag mig riktigt pigg och alert och redo för en bra helg. Dags för en dusch och sedan ska jag hem till Hilda och Alex och göra hemgjord pizza. Smaskigt värre!

Ha en trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hemmagjord pizza är underbart gott =)

2009-09-25 @ 20:08:55
URL: http://emmchen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Låter som en bra start på helgen! Själv sitter jag o lyssnar på Jonas o Danne som spelar domino, behöver jag förklara hur det låter? ;)



För att svara på din kommentar hos mig; Pratade med barnmorskan om det, och hon sa att hon bara hört talas om en innan som blivit gravid med spiral utöver Jonas mamma. Hon sa det att det borde inte gå, men sker det kan det bero på att spiralen sitter fel, eller att man har "hjärt"-formad livmoder, istället för den "normala" "päron"-formade livmodern. Svårt att förklara, men hon sa i princip att om man har den "hjärt"formade livmodern så hamnar spiralen bara på en sida i livmodern och då kan ju ett ägg o spermier leka rutn på den andra sidan i livmodern. Hoppas du förstår! :)



Kram på dig, och ha en trevlig o mysig helg!

2009-09-25 @ 20:30:10
URL: http://stumpah.rocas.net/
Postat av: Emma

Ja, jag har också blivit en leggingsälskare..faktum är att jag har på mig ett par nu ^^ Men det är väldigt sant det du säger, leggings är farligt!

2009-09-26 @ 15:44:27
URL: http://emmchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0