Snart helg

Det är makalöst vad veckorna går fort. Jag tyckte att det alldeles nyss var måndag och innan jag knappt hunnit reagera så är det fredag imorgon. Det gäller att man tar vara på dagarna - innan man vet ordet av det är man gammal och grå. Nej usch, nu ska vi inte vara så...

Jag hade tänkt gå ner till Friskis och köpa träningskort idag efter praktiken. Dock blev det inte så på grund av att jag frös som en galning och var alldeles matt i hela kroppen. Det blev till att bädda ner mig i soffan med mitt duntäcke istället. Det innebär att jag kommer att skjuta upp träningen tills på söndag kväll istället. Då blir det lagom med en mjukstart på puls/baspasset 18.30.

Nu blir det sängen för min del. Vi ska ha heldag i skolan imorgon med workshop i processkrivning 10-12 och sedan seminarium 13-16. Det lär bli mycket skrivande kan jag säga. Vår seminarieledare är kanonbra och ger oss mängder av bra information - man känner sig som en stoppad korv efteråt. Det blir nästintill för mycket eftersom man inte kan ta in allting på en gång.

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0