Helgen i korthet

Hur mycket jag än vill ignorera faktumet att sommaren börjar lida mot sitt slut, så är det faktiskt sant. Vi har nu tagit steget in i augusti månad och det är inte allt för lång tid kvar tills skolan börjar. Min sista termin på universitetet. Det känns smått obegripligt att utbildningen börjar lida mot sitt slut och att jag inom ett halvårs tid står där med mitt examensbevis i hand, om allting går som planerat. Oerhörd glädje och stolthet blandas med rädsla och nervositet inför vad som komma skall, men det hör väl till? Det vore väl konstigt annars?

Helgen som har passerat har varit lugnt. I fredags kväll var jag bara hemma och tog det lugnt - slappade framför tv:n i min ensamhet. Älsklingen skulle jobba natt i Enköping, men efter ändrade planer kom han hem mitt i natten och kröp ner hos mig i alla fall. Sådana överraskningar tycker jag om. På lördagen vankades det som vanligt jobb på förmiddagen för min del och sedan blev det matinköp på Willy:s. Framåt kvällen begav vi oss ut till Julita för att äta tacos hos Andreas föräldrar. Vi tog några glas vin och spelade Wii Sports tillsammans och det slutade med att vi alla grät av skratt. Man är ju bara för läcker när man står framför tv:n, med ett lätt rus från vinet, och rockar rockring utan någon ring. Det är tur att man vågar bjuda lite på sig själv! Framåt 22-tiden begav vi oss hem till mig där vi tände ljus på balkongen och avnjöt en varsin Piggelindrink. Helt underbart mysigt!

Idag har vi haft en lååång sovmorgon som följdes av frukost på sängen. Eller brunsch kanske man ska kalla det eftersom klockan hade passerat 12. Jag överraskade älsklingen med varma mackor och kaffe och sedan fruktsallad, vilket var enormt uppskattat. Senare kom Sandra över för att ta en fika på balkongen med lite obligatorisk tjejtjatter, om allting mellan himmel och jord. Detta tätt följt av en middag och en massa lek hos min syster.

En underbart helg i korthet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0