Mysdag i all dess enkelhet

Denna dag började med en liten sovmorgon och lite fix med tvätten. Sedan kom Magnus över en sväng för att lämna en bok till kursen som började igår samt hjälpte mig med idéspånande inför min stundande C-uppsats. Det kändes riktigt bra eftersom jag hittills har varit helt tom på idéer och varit i behov av att prata med någon som har erfarenhet av detta.

Vid lunchtid åkte jag över till älsklingen för att skriva ut polispapprena som jag måste skicka in för att få ett utdrag ur belastningsregistret. Detta måste lämnas in inför praktiken och förnyas varje år för att få arbeta inom barnomsorgen. Medan jag var hemma hos Andreas kom posten, som bland annat innehöll höstens IKEA-katalog. Med tanke på våra flytta-ihop-planer dök vi genast ner i denna katalog och började spåna på saker som vi skulle vilja ha. Det var så himla mysigt att ligga där och bläddra, diskutera vad som är snyggt, vad som skulle passa var, hur vi skulle kunna placera våra befintliga möbler och sådant för att få det så bra som möjligt. Då blev jag plötsligt jätteivrig och ville att allting skulle ske på en gång, men det är inte läge just nu. Jag måste gå klar skolan först så att jag inte störs av flytten och alla omställningar nu när det bara är en termin kvar. Allting har sin tid så att säga!

Efter att vi var klara med vår lilla drömma-oss-bort-stund begav vi oss ner på stan för att uträtta lite ärenden. Vi unnade oss även att äta lunch ute, bestående av en smaskig sallad, bröd och dryck på ett fik. Mysigare eftermiddagen kan jag knappast tänka mig!

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh, spännande värre! =)

2010-08-25 @ 17:06:48
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: Anna

underbara IKEA-katalogen!

2010-08-27 @ 01:50:42
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0