Tired eyes

Här ser ni resultatet av alleles för få timmars sömn i natt, tidig uppstigning, förkylning samt envist pluggande framför datorn i 8,5 timme. Rödsvullna, blanka och fullkomligt ömmande ögon som knappt orkar hålla locken öppna.

Nu ger jag upp för idag! Imorgon gryr en ny dag då uppsatsen ska få sig ett sista ansiktslyft inför den slutgiltiga bedömninen om framläggning. Hur ska det gå, det är frågan? Av dagens respons att döma såg det ljust ut. Handledaren tyckte sig se en möjlighet att bli klar, men ville ha ytterligare ett inskick imorgon kl. 14.00 för att ta det avgörande beslutet. Med tanke på att jag har producerat 9 sidor resultat och analys sedan senaste inskicket borde beskedet bli grönt ljus för första framläggningen i januari. Håll tummarna.

It feels good! Jag börjar se ljuset i tunneln.

Kommentarer
Postat av: Frida

Heja dig! Du är asbra! =)



SV: Kul! Meddela gärna vad du gillade den! Kan tala om att jag för övrigt har världens snyggaste klänning till nyår som sitter SVINBRA! =)

2010-12-20 @ 21:15:41
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: Linnea - mamma till Freja

SV: Hehe, okej. Jag hoppas på att ju mer jag förbereder mig nu innan jag börjar så borde det bli lättare när jag väl har börjat. =P



Har du några andra tips?

2010-12-21 @ 09:28:29
URL: http://familjenlonnfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0