Måndagssyndrom

I morse när klockan ringde ville jag verkligen inte gå upp. Jag försökte flera gånger efter att ha tryckt snooze på alarmet, men det gick banne mig inte. Riktigt måndagssyndrom deluxe! Någon som känner igen sig?

Eftersom jag inte hade någon avtalad tid för fältstudierna på praktiken tog jag ledigt idag och flyttade det till imorgon istället. Det är fördelen med att vara student eftersom man kan bestämma mer över sin egen tid och lägga upp "lediga" dagar lite som det passar en själv. När man är klar med studierna och har ett jobb kan man ju sällan göra på det sättet - tyvärr barn, er fröken orkade inte gå upp i morse. Knappast!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mer än att lyssna på musik och ordna med städning, tvätt och disk här hemma. Tråkiga, men ack så nödvända sysslor ibland. Nu ska jag försöka ta tag i lite pluggande och framåt kvällen  skulle jag vilja gå och träna. Dessvärre har jag varit lite skruttig i halsen i en vecka nu, men det är ingenting som bryter ut ordentligt. Det bara kliar och känns irriterat i halsen men gör inte ont, som riktiga halsbesvär brukar göra. Frågan är om man ska träna när man har så? Jaja, får se hur det känns senare framåt kvällen när passet närmar sig.

Ha en fortsatt bra start på veckan allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0