Rätt mycket just nu

Igår kvällen ringde min pappa och meddelade att mamma fått skjutsas till akuten med ambulans tidigt den morgonen. Hon har varit lite krasslig en tid nu, men på torsdagsmorgonen blev symptomen värre. Hon har nu legat på sjukhus för obervation och diverse undersökningar och läget verkar stabilt. De har nu kunnat utesluta en infarkt och det var en väldig lättnad för oss alla. På grund av detta har man nu varit lite skakis och vi i familjen har fått hjälpas åt för att få saker och ting att fungera. Min mamma tar hand om min sjuka mormor och nu när hon själv inte har varit bra har vi andra fått rycka in och handla hem mat och hjälpa henne med olika vardagssysslor. Det är tur att man har sin familj så nära varandra och kan rycka ut med kort varsel vid behov. Det fick vi ett tydligt exempel på när lilla Walter föddes i november och mina föräldrar skulle ha hand om Edwin efter jobbet, så att syrran skulle kunna åka in till förlossningen vid behov. Dock hade inte Walter tid att vänta tills eftermiddagen, vilket resulterade i att jag fick skynda över dit och ta hand om den blivande storebrodern, medan syrran och Nicke fick trycka gasen i botten till BB. Tänk vilken tur att man har en familj som kan ställa upp i vått och torrt!

Ikväll blir det lugna gatan. Jag har väldigt ont i huvudet och känner mig allmänt slut, så det blir vila för hela slanten. Jag måste ladda batterierna inför morgondagens jobb på förmiddagen och sedan vankas det inflyttningsfest på kvällen. Det ska bli jätteroligt eftersom det är en fest som man har gått och längtat efter bra länge nu. Hoppas dock innerligt att den här huvudvärken har släppt tills dess och att jag inte blir sämre, för det vore verkligen illa. Yft, som Felicia skulle säga, haha. ;)

Ha en trevlig fredagskväll allesammans.
Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Bella

Ahh det luktar också gott! Detsamma gumman, trevlig helg ;).. kram

2010-02-12 @ 19:08:12
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - viktminsking

Inget skoj med din mamma, hoppas att hon mår lite bättre nu i alla fall!!

2010-02-12 @ 19:24:30
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Jessica

Imorron är du pigg och glad igen ska du se. För imorron ska vi ha riktigt skoj :) Ta hand om ditt huvud så det hinner kurera sig ordentligt. Kram pårej!

2010-02-12 @ 23:29:39
URL: http://msyescah.blogg.se/
Postat av: Bea

Va tråkigt att höra om din mamma! De är verkligen obehagligt... Men skönt att hon mår bättre! Är i katrineholm tills på onsdag, kanske skulle ta en fika eller så! kram

2010-02-13 @ 01:52:41
Postat av: Tessah

Hejsan, kikar in via mer-trafik.



Mysig blogg du har.

trevlig helg. :)

2010-02-13 @ 10:33:07
URL: http://tessah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0