Härliga fredag

I morse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon till 10 och gick sedan upp och åt frukost i soffan framför tv:n. Det var så himla skönt att bara ta det lugn och inte tänka på någonting speciellt. Efter frukosten tog jag tag i disken, dammsög och plockade lite innan Linda kom förbi och åt lunch här. Det var trevligt och efter maten gick vi ut på en långpromenad runt Djulö allé. Då har man dagens motion avklarad och kan skippa medelpasset i eftermiddag med gott samvete eftersom jag har svårt att träna nu när jag har ont i handleden och armbågen. Jag ska ha en vilodag i morgon också så att kroppen får återhämta sig, men på söndag blir det nog ett baspass om det känns okej.

I eftermiddag blir det förhoppningsvis storhandling på Willy:s med Linda och Robert och sedan pratades det om en spelkväll ikväll. Det är inte bestämt hur vi ska göra ännu, men det visar sig. Det blir lugn för min del oavsett vad som sker eftersom jag ska upp och jobba i morgon bitti.

Ha en skön start på helgen allesammans!
Bye

Kommentarer
Postat av: Karin

Va fin din blogg är:)!

kram

2010-01-22 @ 20:00:50
URL: http://lejonkaka.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack! det är kul att göra om ibland:) ja förutom att jag tydligen vänt på dygnet så pluggar jag litteraturvetenskap och ska bli nåt med bokförläggare eller liknande.

hur går det för dig?

kram

2010-01-23 @ 00:14:55
URL: http://lejonkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0