Helgen 12-14 nov

Det här har varit en riktig myshelg, som vanligt med andra ord. I fredags bakade jag och älsklingen pizza hemma hos mig, kollade på Idol och avrundade kvällen med den sista filmen i Sagan om ringen-triologin. Jag har således hållit mig vaken under alla tre filmerna och häng med någorlunda i handlingen - ett smärre mirakel må jag säga. Nästan så att jag är lite stolt över mig själv!

Min pizza till vänster. Andreas gjorde en pizza med en smilegubbe på.

Även Tuss ville vara med på pizzakalaset och var inte blyg med att ta för sig.

 

I lördags spenderade vi nästan hela dagen i sängen. Vi sov till 13.30 och låg därefter och tittade på film till 16-snåret. Hjälp vad lat man känner sig då, men ack så skönt. Helgerna är väl till för att slappa och ladda om batterierna, eller hur? Utan att få dåligt samvete. Under kvällen sedan byggde jag ett katthus till Rocky, Elfrida och Henkes lilla raring, medan älsklingen var ut hos sina föräldrar för att fira fars dag i förskott.

 

Denna dag har gått i sovmorgonens, städningens och fars dagsfirandets tecken. Vi har spenderat hela eftermiddagen hos mina föräldrar för att fika och mysa med mina syskonbarn. Jag hade bakat blåbärspaj och kladdkakemuffins som jag bjöd på som present eftersom han inte ville ha något paket.

 

Intresserad av receptet?

Klicka på bilden här intill!


Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin - mitt liv med LCHF-kosten

Gott med hemmagjord pizza :D

2010-11-14 @ 21:20:20
URL: http://sofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0