Alla nya intryck

Jag har en minst sagt sömnlös natt bakom mig. Trots att jag sov hemma hos älsklingen i den stora sköna dubbelsängen, omsluten av hans underbara famn, kunde inte sömnen infinna sig. Klockan blev 01... 02... 03... Fortfarande ingen sömn. Detta berodde på en rejäl dos nervositet inför jobbstarten, men även faktumet att jag vridit om hela dygnet under uppsatsperioden. Lång sovmorgon och att sitta uppe och skriva sena kvällar/nätter är ju liksom min filosofi, vilket individuellt skrivande öppnade upp möjligheter för. Det har jag fått ta smällen för nu kan jag säga. Trots det har jag varit ovanligt pigg och glad idag. Tills nu. Nu finns det knappt ett uns energi kvar och sängen känns mer än lovligt lockande.

Dagen har kort sagt varit toppen! Varmt och kramigt välkomnande i morse bland kollegorna och allting flöt under planeringsdagen. Efter planeringen fixade vi en massa papper, nycklar, inlogg till Firstclass och annat smått och gott som behövs. Imorgon kommer alla barnen och det känns fantastiskt roligt. Mer om det då.

Uppsatsen är nu färdigställd och inlämnad by the way. Tiden för att både grilla och grillas är spikad till den 17:e januari, så jag går in på upploppet! Det är en obeskrivlig känsla att äntligen vara så nära slutet. Slutet på en era på något sätt. Det är dags att lämna studietiden, med allt vad den har inneburit, bakom sig och blicka framåt mot nya utmaningar. Det känns vuxet - nu är jag utbildad, har ett jobb. Jag ska dessutom bli sambo. Hör ni hur vuxenpoängen bara dräller in... and I´m loving it.

Kommentarer
Postat av: Linda

Gud vad härligt det låter... avis

2011-01-11 @ 09:32:49
URL: http://lindatunstrom.blogg.se/
Postat av: Linda

Det låter jättehärligt avis

2011-01-11 @ 09:33:39
URL: http://lindatunstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0