Försöker stilla min iver

Jag ringde Tele2 härom dagen för att undersöka min kvarvarande bindningstid på mitt abonnemang. Svaret blev inte riktigt vad jag hade hoppats på, det gav snarare ett platt fall i mina iPhone-planer. 3´s erbjudande sträcker sig till april, så långt lagret räcker, men min bindningstid håller mig visst kvar hos Tele2 till och med den 16 november 2012. Hur irriterande är inte det på en skala? Jag ville ju ha min ajfååån typ NU!

Det är så sällan som jag jagar upp mig och blir såhär ivrig för prylar nu för tiden, men iPhone4 har verkligen fått mig på fall. Jag skulle inte ha pillat med grabbarnas snitsiga telefoner i helgen, då kanske jag inte hade suttit klistrad i denna knepiga sits. Nu måste jag tänka om och hitta en ny lösning. Idéer någon?

Tele2´s egna erbjudande - iPhone4 med Snackis surf för 289 kr/mån,
någon som har erfarenhet av det och har synpunkter att komma med?

Kommentarer
Postat av: Linnea - mamma till Freja

Vad har 3 för erbjudande? På Tele 2 ska du tydligen kunna betala en summa för att få avluta abonnemanget tidigare. Det vet jag att Rasmus gjorde när han beställde en ny mobil därifrån för några veckor sedan. Visserligen kan det bli rätt dyrt, men det kanske det är värt? Du kan ju räkna lite på det där. =)



SV: Ang. din kommentar om gravid? Jag tog inte så illa upp egentligen för hon har inte riktigt alla hästar hemma. Däremot så fick jag en tankeställare och undrar hur många det är som går runt och tror att jag är gravid. Träning på gång! =P

2011-09-02 @ 08:36:30
URL: http://linneaochfreja.blogg.se/
Postat av: Linnea - mamma till Freja

Sv: Jag tror att han fick betala 120kr eller nåt, men han hade bara några dagar kvar på sin bindningstid.



Men du... du vet att det bara är halva priset på 3's erbjudande från till påsk. Så med andra ord, efter påsk (när det nu är) så är ändå 299kr/månad som gäller. Med andra ord så tjänar du inte så mycket.



Hade jag varit i din sits så hade jag tagit erbjudandet från Tele2 eftersom du är nöjd med abonnemanget?

2011-09-02 @ 08:51:30
URL: http://linneaochfreja.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - början på ett lättare liv..

Jag har ju själv min ajfåån med Tele2 Kompis Surf för 289 kr i månaden och jag är jättenöjd med det.



Erbjudandet från 3 gäller väl bara fram till påsk? och sen blir det väl dyrare än tele2.



Svar: Usch ja!! Har haft en rejäl svacka men efter dagens resultat är jag äntligen på väg upp igen. Nu hoppas jag bara att jag inte trillar i en lika djup svacka igen!

2011-09-02 @ 16:49:49
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Sofia Werlin - början på ett lättare liv..

Svar: Jag ringer ju gratis till alla som har Comviq/Tele2. Sen har jag lagt till för 69 kr extra i månaden så jag får 3000 fria sms!



Jag brukar hamna mellan 450-550 kr i månaden.

2011-09-02 @ 17:19:16
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Tele2

Hej Maria,



Du kan ta en slutfaktura på abonnemanget och betala av din bindningstid så kan du till exempel förlänga om abonnemanget med en Iphone hos oss på Tele2. Vill du veta vad slutfakturan skulle landa på kan du mejla mig på [email protected] med ditt mobilnummer.



Med vänliga hälsningar



Michaela Lindell, Tele2

2011-09-05 @ 17:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0