Jordens undergång?

Den 12 december 2012 ska tydligen jorden gå under läste jag igår på nyhetskanalen.se, i alla fall om man ska tro på Mayaindianernas kalenderteori. Vad ska man tro om detta? Jag vet inte vad jag tycker... På ett sätt verkar det som ett löjligt påhitt, men å andra sidan skämmer det mig! Det är ju bara fyra år kvar liksom. För hoppningsvis är det inte så att jorden bara kommer att gå under hux flux, som om någon släcker en lampa, utan att det är en ny epok vi går in in. Jag hoppas den övergången blir en fredlig sådan, så att det inte blir som Darling spekulerat om världskrig eller någon epidimi. Jag är så fruktansvärt rädd för döden, och inom en fyraårsperiod har man ju inte tid för att packa ihop och lämna jordelivet. Inte jag i alla fall. Jag har ju nyligen blivit examinerad från min utbildning då och är grön på arbetsmarknaden, så jag har verkligen inte tid med någon undergång.

 

Skeptiska forskare
Akademikerna fnyser dock åt alla dessa teorier. 
- Det finns inte en seriös forskare som anser att Maya-folket sade någonting meningsfullt om året 2012, säger David Stuart på Mesoamerikanska centrat i Austin, Texas till CNN.

http://nyhetskanalen.se/1.828596/2009/01/28/jorden_gar_under_den_21_12_2012?commentId=19.86302

 

Vi får helt enkelt hoppas att forskarna har rätt när de sågar denna läskiga teori.

 

Nu är det dags att peta i sig lite mat innan det är dags att bege sig till jobbet kl 18. Känns lite segt och omotiverat att börja jobba igen efter ett uppehåll sedan i november. Det har varit så skönt att enbart kunna fokusera på skolan... Dessvärre har man ju saknar pengarna kring löningstid. Hmm, måste inse att man inte både kan ha kakan och äta den. Vill man ha lön måste man jobba... bara att offra sig!

 

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0