Mage bortskänkes

Nu när påsken är förbi har jag fått en riktigt elak magkatarr som följd. Min stackars mage tycker ju inte om varken salt, fett eller socker och de tre sakerna är väl lite utav påskens signum. Det svider nu som eld i maggropen, magen är svullen som en ballong och jag mår illa. För den som själv har haft magkatarr vet vad jag pratar om och förstår vilken obehaglig känsla detta är.

Vad an göra åt detta? Jo, förbud mot kaffe, vilket jag har avklarat två dagar nu. Jag dricker enbart kaffe för att det är gott, så tack och lov slipper jag abstinenes och huvudvärk och liknande som många får av att avstå. Värre är det med socker, salt och fett kan jag tycka. Det finns ju överallt och man måste tänka sig för precis hela tiden för att inte skada den stackars magen. Detsamma gäller starka kryddor och alkohol - två stora bovar som är big no, no framöver. Att avstå allt detta tillsammans med regelbunden motion, syredämpande medicin och ordentligt med fibrer borde magen var återställd inom en vecka eller två.

Kommentarer
Postat av: Frida

Usch! Hoppas det blir bra snabbt. Det är fasen inte kul med magont... Låten i tidigare inlägget var för övrigt så hemsk att jag var tvungen att stänga av. Förstår att du måste blivit skvatt galen!

2010-04-07 @ 15:04:51
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0