Uppladdning

Jag sitter just nu och laddar batterierna inför årets första träningspass som går av stapeln klockan 16.00. Det blir ett baspass och jag är sååå laddad! Dock har jag ätit lite för tätt inpå passet, men det ska förhoppningsvis gå ändå. Det hinner säkert lägga sig tillrätta under uppvärmningen.

Det är så härligt - jag känner mig så himla positiv till kosten och träningen just nu. Jag är mer laddad än någonsin att komma i form och jag får underbart stöd. Nu är det ett nytt år som ska innebära nya schyssta former. 2010 ska bli mitt toppformsår! Hittills visar vågen - 4 kg, av de 10 kg jag vill gå ner, och då känns det som om man är på god väg. För att lyckas ro resten i land ska jag fortsätta med min LCHF-kost, som min kropp tycks älska, och träna regelbundet. Mitt Friskiskort går ut den 22 mars och då funderar jag på att köpa gymkort på Hälsogymet och kombinera gym med löpning. Det känns som en schysst kombo på vårkanten. Hur det blir med detta återstår att se - lär antagligen bli kvar på Friskis. Det viktigaste är ju att jag fortsätter att träna regelbundet, inte vad jag tränar.

Nu är det dags att packa träningsväskan och bege sig.
Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Bea

Va innebär LCHF?? Ska också ta tag i de här en gång för alla, dessvärre finns de inge friskis här o de saknar jag! Lycka till vännen :)

2010-01-04 @ 01:16:47
URL: http://beatricepedersen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0