Why now?

En del människor har verkligen stor inverkan på ens liv, på gott och ont. En del gör dig sprudlande lycklig, andra gör dig arg eller irriterad och sen finns det de där odefinierbara människorna som bara finns där som ett spöke i garderoben. De bara finns där och tittar fram när man som minst anar det - lagom när man vågat låta guarden falla. Det är kanske det som är felet? Sådana människor kanske känner på sig när guarden är nere och måste då ta tillfället i akt. Sätter tankarna i gungning. Tar kontroll.

Jag vill inte påverkas eftersom jag vet att spelreglerna aldrig ändras, men ändå kryper det i hela mig av obehag och förundran. Varför nu? Vad vad syftet? Fanns det ens något syfte, eller var det bara ett sätt att markera att kontrollen fortfarande finns där och att den aldrig kommer att släppa taget.

Vad vet jag...

Kommentarer
Postat av: Bella

Sv: Visst är han söt! Gosade så mycket med honom idag!

2010-03-10 @ 18:00:23
URL: http://bellaellas.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: Hahaa! Nej, du är för ung! Han regerade under 90-talet tillsammans med sin följeslagare Corey Feldman. Honom kanske du känner igen om du har sett "Stand By Me"?

2010-03-10 @ 19:15:01
URL: http://vigubban.blogg.se/
Postat av: Soffan

Jag tror absolut att en del mänskor kan känna vittring av tvivel och "svaga ögonblick" ... Är personen i fråga inte där med ärliga avsikter - för att hjälpa och stötta - har den inget där att göra ... släpp inte personen för långt över "tröskeln" - det kan vara ett mindre h - vete att få personen därifrån ... Håll ditt huvud högt Pinglan och sträck på dig! Du är värd det bästa! Kram från "Soffan"!

2010-03-11 @ 11:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0