Nu får det fan vara nog

Jag har helt tappat kontrollen på sistone och bara ätit det som fallit mig in. Snacks, sötsaker, vin etc. samt varit lat i köket och slängt ihop snabb och kolhydratsrik mat. Att jag desstom inte mår så bra pga. extrem trötthet och konstant huvudvärk, har resulterat i stillsamhet på sofflocket, som i sin tur satt sina spår runt om på kroppen. Nu har jag återigen passerat min smärtgräns på vågen och denna gång med råge och det gör riktigt ont i både kropp och själ. Ovälkomna centimetrar minst sagt! Dags att rycka upp sig och se till att åter få bollen i rullning. GI-tänk i köket och daglig fysisk aktivitet av något slag är vad som gäller om jag ska må bra och hitta tillbaka till trivsel med min kropp. Detta vet jag redan, frågan är bara varför jag inte kan leva som jag lär och hålla kvar vid det.

För att få bukt med det här problemet behöver jag tänka långsiktigt och dessutom sätta upp små delmål. Det sista målet känns väldigt avlägset och svårt att uppnå, men det är bra att ha en hög strävan som ändå inte är helt omöjligt.

Startvikt: Väger mig imorgon bitti.

[] 75 kg
[] 73 kg
[] 71 kg
[] 69 kg
[] 67 kg
[] 65 kg

Kommentarer
Postat av: linda

Hoppas du kommer igång med träningen. Men går du ner så där mycket så kommer du ner så där mycket så finns det väl inget kvar av dig. Du är fin med kurvor. Jag väger 65 kg och du är väl längre än vad jag är...

2012-05-20 @ 22:17:14
URL: http://lindatunstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0